top of page
Lymfahieronta

Lymfaterapian päätehtävä on elvyttää imusuonten toimintaa, vilkastuttaa lymfan eli imunesteen virtausta niin, että elimistön kuona-aineet ja nestekertymät lähtevät liikkeelle. Vaikuttaa imunestekierron lisäksi verenkiertoon , immuniteettiin , sileään lihaksistoon sekä vegetatiiviseen hermostoon. Käyttöaiheet: erilaiset eri syistä syntyneet turvotukset, vammat ja arvet, erilaiset krooniset sairaudet, mm reuam, ruusu, nivelkuluma. Rasva-aineenvaihdunta mm. selluliitti.

Aromatherapy hieronta

Aromaterapia perustuu kukista, hedelmistä,lehdistä,kuorista,pihkasta ja juurista saataviin aromaattisiin , tuoksuviin öljyihin. Näillä eteerisillä öljyillä aktivoidaan ihmisen kehon ja tunne-elämän tasapainoa ja harmoniaa. Eteeriset öljyt valitaan aina asiakkaan mieltymysten ja sen hetkisten tarpeiden mukaisesti, sillä niillä on erilaisia toiminnallisia ominaisuuksia, jotka vaikuttavat ympäri kehoa. Eteeriset öljyt vaikuttavat ihmiseen kokokehoon hajuaistin sekä ihon välityksellä.

Aromaterapia on oivallinen apu niille, joita vaivaa esimerkiksi: stressi, iho-ongelma, unettomus, päänsärky, vilustumisoireet, ruuansulatusongelma. Lihas-ja nivel kipu, hormoonitoiminta.

Hot stone therapy

Kuumakivihieronta tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee tehokkaasti stressiä, purkaa jännityksiä ja parantaa koko elimistön yhteistoimintaa.

Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa miellyttävän lämpöisiä kiviä liuutetaan pehmeästi keholla jolloin nämä kivet luovuttavat lämpöään syvälle lihaksiin rentouttaen koko kehon.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta lievittää jännitystä ja stressiä sekä parantaa verenkiertoa, jolloin myös lihaskivut vähenevät. Se myös tasapainottaa aivojen eri osien välisiä yhteyksiä. Vaikutus tuntuu usein rentouttavana. Parhaimmillaan hoito vaikuttaa myös mieleen eheyttävästi. Hoidon jälkeen olo on yleensä hyvin levollinen ja rentoutunut.

bottom of page