top of page
Diatermia

Diatermialla tarkoitetaan ihon pinnalla tai pintakerroksissa tapahtuvaa sähköpolttoa lämmön avulla.

 Lämpöneulaus toimii ainutlaatuisella tekniikalla , jossa korkeataajuista virtaa käyttävät mikroaallot kuumentavat hiussuonet.

 

Häiritsevien ihokarvojen poisto:

 

Diatermia neulalla poltetaan kasvualusta ja karvatuppi , josta karva kasvaa , jonka vuoksi karvanpoisto on pysyvää. Ohut kertakäyttäinen diatermia neula viedään karvankanavaa pitkin karvanystyyn, yhdistetään sähkövirta ja karvanysty tuhoutuu.Hoito soveltuu sekä tummille että vaaleille karvoille. Karvan poistaminen vaatii useampia hoitokertoja pysyvän tuloksen ssamiseksi.  Ei saa poistaa karvaa juuri ennen käsittelyä. Paikalla pitää olla vähintään 1.5 mm kasvua. Suositeltavaa pienille ongelmaalueille kuten kasvot, nännipiha, bikiniraja. 

Sähköneulalla suoritettu epilaatio on ainoa menetelmä, joka on todettu toimivan loppulisena karvanpoistohoitona. 

 

Hoito tuntuu lähinnä hyttysen pistolta ja pysyviä tuloksia saadaan aikaan nopeasti. 

 

30 min käsittelyaika on maksimi yhdellä kerralla.

 

 karvanposto vaatii 1-3 hoitokerta.

15 min                                       55,-

30 min                                        99,-

 

Sarjahoito:  

 

15  min  3 kertaa                   135,-

30 min   3 kertaa                   255,-

Laajentuneiden pintaverisuonten poisto:

Laajentuneet hiussuonet ja ns. hämähäkkiluomet voidaan hoitaa diatermialla. Parhaiten hoito tehoaa selkeästi näkyviin ja yksittäisiin suoniin, joita yleisimmin esintyy nenänpielissä, poskilla ja leuassa. Hoidon jälkeen iho punoittaa ja onkin tärkeää välttää ihon turhaa kastelemista ja koskettelua sekä meikkaamista noin vuorokauden ajan. Saunomista, uimista ja auringonottoa olisi hyvää välttää ainakin parin viikon verran käsittelystä. 

15 min                                     65,-

Varsiluomien eli fibroomien poisto :

Diatermialla pääset helposti ja vaimattomasti eroon kiusallisista varsiluomista . Näitä esintyy yleisimmin silmäluomien alueilla ja kaulassa.

Luomille riittää vain yksi käsittelykerta. Saunomista , uimista ja auringonottoa olisi hyvää välttää ainakin parin viikon verran käsittelystä . 

15 min                                        65,-

bottom of page